Over ons 

Kaasgroothandel Van Beek Kaas

Van Beek kaas is een kaasgroothandel en is gevestigd in Veenendaal. Sinds april 2021 zijn wij te vinden in ons nieuwe pand aan de Storkstraat 23 te Veenendaal. In dit moderne pakhuis worden grote aantallen kaas opgelegd en gerijpt. Het onderhouden, keren, en plastificeren gebeurd automatisch. Ook de juiste vocht/temperatuur balans word nauwlettend in de gaten gehouden om de beste kwaliteit te leveren en ook om onze kaas haar eigen unieke smaak te geven. 

Wat in 1959 begonnen is met verkoop aan de deur en later op de markt, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige kaasgroothandel. in ons familiebedrijf is ondertussen de 3e generatie werkzaam, waardoor wij wel kunnen stellen dat er veel kennis en ervaring is binnen ons bedrijf. Dat blijkt ook door de diverse prijzen die wij de afgelopen jaren gewonnen hebben. 

Omdat ons bedrijf zich kenmerkt door onze flexibele omgang met de klanten, persoonlijk contact, goede service en onze wekelijkse mooie aanbiedingen is het voor u zeer aantrekkelijk contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Naast Hollandse kaas zijn wij óók leverancier van andere zuivelproducten en buitenlandse kaas. 

Direct contact +31 (0) 318 - 510 881 info@vanbeekkaas.nl Ga naar contact


 
Hollandse kaas Ons specialisme is Hollandse kaas. Wij hebben een compleet assortiment standaard op voorraad. Lees verder
Buitenlandse kaas Wij bieden een mooi assortiment buitenlandse kazen. Van zachte kazen als brie en roquefort tot Zwitserse bergkazen en emmentaler. Lees verder
Horeca Wij beschikken over een groot assortiment kaas (ook gesneden of geraspt) en zuivel. Lees verder
Partijaanbod

Actueel aanbod van partijen

In de loop van de jaren is partijhandel een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden. Naast ons vaste assortiment hebben wij een dagelijks wisselend aanbod van partijen. De hoofdzaak is kaas en zuivel maar wij hebben ook regelmatig andere partijen voedingsmiddelen. Het gaat altijd om mooie en speciale producten met een aantrekkelijke prijs.

Partijhandel bied u kansen!
Wilt u weten welke aanbiedingen wij op dit moment hebben? Log dan in of vraag een inlogcode aan.
Bekijk partijaanbod